Welkom op de officiële website van toneelvereniging “De Constleerende” uit Schellebelle, hét medium bij uitstek om op de hoogte te blijven over het reilen en zeilen binnen onze vereniging.

Meer weten over de geschiedenis van “De Constleerende”?

Sinds zijn ontstaan in 1972, met het stuk “Gouden Regen” staat “De Constleerende” garant voor kwaliteitsvol toneel met mensen die een blijvende band met Schellebelle hebben en verzorgen, onder de algemene leiding van regisseurs waar we iets kunnen van leren en in een verscheidenheid van genres. Meer info over de geschiedenis van “De Constleerende” vind je hier.

Meer weten over “De Jongstleerende”?

Daarenboven steunt “De Constleerende” ook de plaatselijke jeugd. In mei 2003 onstond met “De Openbaring” een jeugdige nieuwe tak aan de Constleerende-boom: “De Jongstleerende”. Meer info over “De Jongstleerende” vind je hier.

Wie maakt er allemaal deel uit van “De Constleerende”?

“De Constleerende” is niets zonder zijn vele medewerkers en lieve sponsors. Zonder hen hadden zij nooit al dat moois kunnen maken.

Jullie zijn de max!

Sedert 1972 alweer staat “De Constleerende“ in haar huidige gedaante twee maal per jaar garant voor een kwaliteitsvolle avondvullende voorstelling.

Momenteel is het huidige toneelseizoen ten einde en ligt het toneelgebeuren tijdelijk stil, op een occasioneel evenement na. En wanneer die zich voordoen, kan u dat steeds terugvinden op onze nieuwspagina

Uit de oude doos!

Stilstand is achteruitgang. Met dat motto in het achterhoofd is tijdens werkjaar 2002-2003 onder de beschermende vleugels van “De Constleerende” een jeugdafdeling opgestart waarin jong aanstormend talent de kans krijgt om creatief zijn ding te doen. Maar hoe of wat, dat blijft voorlopig nog een verrassing.

Wenst u verder op de hoogte te blijven van onze werking, kan u zich ook altijd aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief die voor elk nieuw stuk verspreid wordt.